Arnau Obiols

Nascut a la Seu d’Urgell, Pirineu Català. Estudia Magisteri Musical a la UB (Universitat de Barcelona) i es llicencia en l’especialitat de bateria jazz a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). També ha estudiat al Taller de Músics de Barcelona o en cursos a la Dutch Impro Academy, a la Haia (Holanda) o als cursos de performance (música i dansa contemporània) de Katy Duck a Amsterdam (Holanda) entre d’altres.
Músic actiu en els àmbits del jazz, la improvisació i la revisió de les músiques tradicionals. Participa en projectes com Roc Calvet Quartet, Inxa Impro Quartet, els mítics El Pont d’Arcalís, Pol Omedes Trio, Joana Gomila Folk Souvenir, David Mengual Resolut Trio, Alenky de Marc Egea, Rufaca Folk Jazz Orchestra, Sons d’Aram amb el poeta Joan Graell, el col·lectiu de músics Free Art Ensemble, l’acordionista Kepa Junkera o l’occità Joan Francés Tisnèr entre d’altres.
Té dos treballs editats al seu nom: Arnau Obiols Projecte Pirene (Aladid Records, 2013) i Arnau Obiols Libèrrim (Aladid Records, 2015).
En l’àmbit d’art i natura s’ha de destacar Rocs d’Alendo Suite, “Solo en set moviments” (2014) i Ofrena (2016), dues peces en que la música hi te un paper central.

www.arnauobiols.com

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2023

Autor Anders Norén