5/10/19. L’Avet del Pla de la Selva

Espècie: Abies Alba

Una bonica excursió guiada de 55 minuts seguint bona estona el riu Noguera de la Vall Farrera i després endinsant-nos per un bosc d’avets i pins fins arribar a l’Avet de 36 metres d’alçada. Al peu de l’arbre hi trobem la Font de l’Avet, amb aquesta bonica poesia d’Anton Sala.

El guiatge serà a càrrec del Marc Garriga, director del Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Ens acompanyarà la cantant i compositora Rusó Sala amb la seva guitarra i la dansa d’Anna Rubio.
La ponència anirà a càrrec de Jaume Marlés , doctor en ciències i tecnologia ambientals i investigador en biodiversitat i canvi global.

Finalizarem l’acte als vols de les 13h. amb una degustació de licor de pinyes d’avet de l’agrobotiga El Rebost de Castellbó i un tast de galetes artesanes de La Lionesa de Sort.

Punt de trobada: Us esperem entre 10.30 i 10.45h. al aparcament de la Farga (direcció Pla de la Selva).  La darrera població indicada és Àreu i des d’allà teniu 15 min. en cotxe.

Recomanacions: 

  1. Porteu calçat adequat per mitja muntanya.
  2. El camí té un desnivell moderat i el recomanem a partir de 8 anys i menuts acostumats a caminar i acompanyats d’una persona adulta
  3. Un cop servida la degustació, podeu realitzar la tornada de forma lliure, no hi haurà guiatge.
  4. Recomanem tornar al Pla de la Farga pel GR11 (passant pel Pla de la Selva) per tal de completar una bonica ruta circular.

Aquells que tingueu dificultat de mobilitat contacteu-nos per apuntar-vos a una opció alternativa.

Recull fotogràfic de l’acte a càrrec de Sinergia Fotografia


 

 

 

 

 

 

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024

Autor Anders Norén