Elena Tarrats i Marc Vilajuana

Elena Tarrats: Cantant, actriu i mover, especialitzada en processos creatius. Música d’inspiració mediterrània i atlàntica, Deep singing, on el més especial és com ha estat el procés de creació: descobrint què s’expressa a través de mi.

+info

Marc Vilajuana: Investigo en les arts escèniques com a creador i intèrpret. Cant, instrumentació, dansa i text. M’agrada utilitzar estètiques històriques, el folk, l’art d’arrel com a medi per -des de una visió contemporània- convidar a la germanor, a la pregunta i al respecte cap al medi ambient.

+info

Alexandræ: Juntes formen el duet Alexandræ, que acaba de publicar el disc “Gaudeamus Omnes” (Segell Microscopi 2020). Preparen una intervenció artística feta a mida per al roure de Montenartró on els límits entre disciplines es difuminaran. La seva música té un fort component ecologista.

 

Foto: Oriol Cervantes

Direcció d'art: Marina Colell (Graphitons)

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2023

Autor Anders Norén