13/10/18. Salze de la Font del Camp

Espècie: Salix L.

El Cicle d’Arbres i l’Aplec Saó s’agermanen en aquest arbre. La intervenció formarà part del Saó.

Es tracte d’un gran salze, situat a la Font del Camp just a l’entrada del poble de Farrera. Tot i no haver estat declarat arbre monumental, és evident que té una personalitat pròpia, no només per la seva ubicació sinó també per la seva grandària i bellesa i per tractar-se d’un arbre molt estimat pel veïnat del poble.

Ens acompanyarà el músic Arnau Obiols de la Seu d’Urgell a la veu i la percussió i la cantant i compositora de Terrassa, Carola Ortiz.

La ponència serà a càrrec de Teresa M. Sala,  docent a la Facultat de Belles Arts i a la Facultat de Geografia i Història i coordina el Màster de Gestió del Patrimoni Cultural i Museologia de la UB. A més, Teresa M. Sala forma part de la junta del Centre d’Art i Natura de Farrera.

Durant el matí hi va haver dues intervencions artístiques més i es va poder concloure l’acte amb un dinar al Centre d’Art i Natura per 10€ (5€ els menors de 12 anys).

L’acte va ser gratuït però animàvem a realitzar la vostre aportació al Cicle amb la compra de la samarreta.

Punt de trobada: Ens vam trobar a les 11h puntuals a la porta del Centre d’Art i Natura de Farrera.

Arbres d’aigua i aire, el seu signe és lunar i el seu vent, el nord, fred i purificador, i tot i que necessiten la llum, prefereixen que sigui freda, es diria que s’alimenten dels raigs del sol i la lluna reflectits en l’aigua transparent. Son temple puresa.

Ignacio Abella

Resum xerrada Teresa M. Sala

Fotos de Sinergia Fotografia i Pepucho Gómez

+ Informació de l’acte a info@dansanatura.com i al tel. 675608431

+ Informació sobre l’Aplec Saó al tel. 973622106 i www.aplecsao.cat

 

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024

Autor Anders Norén