Cicle d’Arbres Monumentals

3ER CICLE D'ARBRES 11 I 12 D'OCTUBRE DE 2020...

 

Octubre de 2019, al Pallars Sobirà

(Alt Pirineu)

 

El Cicle d’Arbres Monumentals, en la seva segona edició, està format per dos actes amb les corresponents intervencions artístiques (música i moviment) a l’entorn d’arbres de gran singularitat de l’Alt Pirineu, precedides d’una passejada guiada i concloses amb una ponència i degustació de productes artesans.

 

 

Reivindiquem l’Arbre, la seva rellevància i bellesa… L’ésser viu més gran de la terra, el vegetal més fort i que reuneix tot el simbolisme de la vida i que ens dona la vida! Des de les seves arrels i l’oxigen que desprèn fins al seu fruit.

Vols col·laborar amb el Cicle i l’Associació Gençana?

Contacta’ns a info@dansanatura.com per adquirir la samarreta del Cicle amb el disseny exclusiu de Volianna Il·lustració, apuntar-te al nostre mailing o participar com a voluntari. 

 

 

 

 

Carretera i Dansa

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2020

Autor Anders Norén