Cicle d’Arbres Monumentals

JA HO TENIM TOT APUNT PEL 4RT CICLE D'ARBRES, RESERVEU-VOS EL 9 I 10 D'OCTUBRE!

Octubre, al Pallars Sobirà

(Alt Pirineu)

 

El Cicle d’Arbres Monumentals, en la seva quarta edició arriba a la seva fi. Aquest any estarà formada, per dos actes amb les corresponents intervencions artístiques (música i moviment) a l’entorn d’arbres de gran singularitat de l’Alt Pirineu, precedides d’una passejada guiada i concloses amb una ponència i degustació de productes artesans del territori. I es realitzarà un acte de cloenda al poble de Montenartró.

Reivindiquem l’Arbre, la seva rellevància i bellesa… L’ésser viu més gran de la terra, el vegetal més fort i que reuneix tot el simbolisme de la vida i que ens dona la vida! Des de les seves arrels i l’oxigen que desprèn fins al seu fruit.

Vols col·laborar amb el Cicle i l’Associació Gençana?

Contacta’ns a info@dansanatura.com per adquirir la samarreta del Cicle amb el disseny exclusiu de Volianna Il·lustració, apuntar-te al nostre mailing o participar com a voluntari/a. 

 

 

 

 

Coorganitza

 

                             Amb la col·laboració inestimable de: 

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2022

Autor Anders Norén