Cicle d’Arbres Monumentals

3er CICLE D'ARBRES MONUMENTALS

Octubre de 2020, al Pallars Sobirà

(Alt Pirineu)

 

El Cicle d’Arbres Monumentals, en la seva tercerea edició, està format per dos actes amb les corresponents intervencions artístiques (música i moviment) a l’entorn d’arbres de gran singularitat de l’Alt Pirineu, precedides d’una passejada guiada i concloses amb una ponència i degustació de productes artesans del territori.

 

 

Reivindiquem l’Arbre, la seva rellevància i bellesa… L’ésser viu més gran de la terra, el vegetal més fort i que reuneix tot el simbolisme de la vida i que ens dona la vida! Des de les seves arrels i l’oxigen que desprèn fins al seu fruit.

Vols col·laborar amb el Cicle i l’Associació Gençana?

Contacta’ns a info@dansanatura.com per adquirir la samarreta del Cicle amb el disseny exclusiu de Volianna Il·lustració, apuntar-te al nostre mailing o participar com a voluntari. 

 

 

 

 

Coorganitza

 

                             Amb la col·laboració inestimable de: 

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2021

Autor Anders Norén