Cicle d’Arbres Monumentals

EL 15 I 16 D'ABRIL DE 2023 PRESENTEM EL LLIBRE-GUIA DEL CICLE D'ARBRES A NATURA LLIBRES (ALINS), QUEDA BEN POQUET! US HI ESPEREM!!!

Octubre, al Pallars Sobirà

(Alt Pirineu)

 

El Cicle d’Arbres Monumentals, en la seva quarta edició arriba a la seva fi. Ha estat format, per dos actes amb les corresponents intervencions artístiques (música i moviment) a l’entorn d’arbres de gran singularitat de l’Alt Pirineu, precedides d’una passejada guiada i concloses amb una ponència i degustació de productes artesans del territori. Acte de cloenda al poble de Montenartró.

Reivindiquem l’Arbre, la seva rellevància i bellesa… L’ésser viu més gran de la terra, el vegetal més fort i que reuneix tot el simbolisme de la vida i que ens dona la vida! Des de les seves arrels i l’oxigen que desprèn fins al seu fruit.

Vols col·laborar amb el Cicle i l’Associació Gençana?

Contacta’ns a info@dansanatura.com per adquirir la samarreta del Cicle amb el disseny exclusiu de Volianna Il·lustració, apuntar-te al nostre mailing o participar com a voluntari/a. 

 

 

 

 

Coorganitza

 

                             Amb la col·laboració inestimable de: 

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2023

Autor Anders Norén