Cicle d’Arbres Monumentals

ACTES DE PRESENTACIÓ DEL LLIBRE-GUIA DEL CICLE D’ARBRES MONUMENTALS 

15 d’abril, a les 19h. Presentació del Llibre-Guia amb Oriol Grau, ecòleg, Marc Garriga, director del PNAP i Assoc. cultural Gençana. A la llibreria Natura LLibres, Alins.

16 d’abril, a les 12h. Acte a la Savina monumental d’Arati. Intervenció artística amb el músic Arnau Obiols i la col·laboració de la creadora Anna Rubio i cloenda amb Àreu Natur. A Santa Maria de la Torre, Vall Ferrera.

Aportació 6€. Cal inscripció prèvia a naturallibres@gmail.com o WhatsApp al 626534710

Vols adquirir el llibre-guia del Cicle o una bossa del Cicle?

Sí!

El Cicle d’Arbres Monumentals, en la seva quarta edició va arribar a la seva fi. Va estar format, per dos actes amb les corresponents intervencions artístiques (música i moviment) a l’entorn d’arbres de gran singularitat de l’Alt Pirineu, precedides d’una passejada guiada i concloses amb una ponència i degustació de productes artesans del territori. Acte de cloenda al poble de Montenartró.

Reivindiquem l’Arbre, la seva rellevància i bellesa… L’ésser viu més gran de la terra, el vegetal més fort i que reuneix tot el simbolisme de la vida i que ens dona la vida! Des de les seves arrels i l’oxigen que desprèn fins al seu fruit.

 

 

 

 

 

Coorganitza

 

                             Amb la col·laboració inestimable de: 

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024

Autor Anders Norén