Jaume Comas

Visc a Isil (Pallars Sobirà), a casa Foixenc; soc geòleg de formació i vaig estudiar la carrera a la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant més de deu anys vaig dur l’explotació ramadera de casa fins que vaig entrar a treballar com a tècnic coordinador de la Unitat dús públic del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, feina que he estat realitzant durant vint-i-vuit anys fins a la meva jubilació. La feina al Parc, la meva afició a la muntanya, així com la feina de ramader m’ha fet conèixer un munt de racons de les comarques pirinenques que segueixo recorrent amb assiduïtat. Sóc membre fundador de la plataforma Salvem Salau que té com a objectiu la preservació de la vall de Bonabé amenaçada per un projecte d’activitat minera al port de Salau per a l’extracció de wolframi i or.

Ens acompanyarà als Pins Orcs.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2023

Autor Anders Norén