Inscripció a tot el Cicle

Aportació:20€

Et permet gaudir de tot el cicle amb els quatre actes i et farem entrega d’una samarreta exclusiva del Cicle creada per la dissenyadora Anna Terricabras (Volianna il·lustració). 

Per a formalitzar la inscripció, cal que ompliu el formulari i feu l’ingrés al número de compte de l’Associació Gençana:
ES6321000228490200072877.

El primer dia, als Avets, identifiqueu-vos al punt de sortida i us farem entrega d’un distintiu per a tot el Cicle i de la samarreta, entre 10.30 i 10.55h.

JA NO ESTÀ DISPONIBLE…

Inscripció a un dels Arbres

Aportació: 5€ per arbre, a excepció del Salze de Farrera.

Podeu assistir també a un dels Arbres, fent l’ aportació per persona i arbre (a partir de 12 anys) el mateix dia de l’acte de 10.30 a 10.55h. Qui prefereixi pot realitzar directament l’ingrés al número de compte de l’Associació. Aquesta aportació serà emprada per a poder cobrir la realització del Cicle i la dedicació dels artistes. En el cas del tercer acte al Salze de Farrera, no és imprescindible l’aportació, ja que s’emmarca en el Festival Saó, que disposa d’una logística pròpia. De totes maneres, us animem a col·laborar amb el Cicle amb l’adquisició de la samarreta, per un valor 12€ (podeu adquirir la samarreta un cop finalitzat cada acte).

La inscripció és necessària -omplint el formulari- per a una bona gestió del Cicle, ja que l’aforament és limitat i depenent de cada Arbre. 

Esperem comptar amb la vostra presència i que gaudiu del Cicle!

L’acte del 12 d’octubre al Noguer està complert.