Jaume Marlès

En Jaume Marlès és Doctor en Ciència i Tecnologia Ambientals (UAB, 2017). Màster d’Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat (UAB, 2012), llicenciat en Ciències Ambientals (UAB, 2009) i Enginyer Agrícola (URV, 2007).
Investigador del grup de recerca en Conservació, Biodiversitat i Canvi Global de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB). Tècnic i gestor d’espais verds urbans a l’empresa CESPA S.A. (Tarragona).
El seu camp de recerca es basa en la biodiversitat urbana, jardineria, canvi global, anàlisi ambiental local, dendrocultura, dendroclimatologia i agricultura. Ha realitzat estades a Llatinoamèrica (Mèxic i Equador) i al Marroc. Ha assistit a diferents jornades i congressos, i ha publicat llibres i en revistes científiques de divulgació de la ciència i de centres d’estudis locals. Col·labora en la secció de naturalesa de l’Institut d’Estudis Vallencs (IEV) i forma part del grup de treball de Medi Natural del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB).

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2022

Autor Anders Norén