Noe Durán i Claudia Mesa

Som la Noe Duran i la Claudia Mesa, dues fotògrafes de Terrassa que ens vam conèixer tot estudiant fotografia a Barcelona. Des del començament, tot i tenir estils personals ben diferents, vam encaixar i vam veure que quan treballàvem plegades sorgien projectes molt creatius i interessants. És per aquest motiu que ens vam decidir per aquest nom: Sinergia Fotografia, ja que treballant juntes hi havia quelcom més que una suma. La nostra formació, tant en fotografia digital com analògica, ens ha aportat una manera de fer on no només busquem resultats adequats sinó creatius ja que intentem deixar una empremta personal a les nostres feines, ens agrada capturar moments carregats de poesia.
Fugim de les postures forçades i ens encanta el gest que de manera natural sorgeix de cadascú.
Quan busquem racons per fer fotos molt sovint el trobem al bosc. Enmig de la natura veiem tot de coses interesants. De tots els esdeveniments que hem fotografiat, el Cicle d’Arbres monumentals ens ha permès jugar en entorns naturals plens de bellesa on s’han produït moments màgics que hem intentat captar de la millor manera possible amb les nostres càmeres.
Música, dansa, poesia i llum.

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024

Autor Anders Norén