6/10/19. El Clop de Bernat

Espècie: Populus nigra

Una bonica excursió guiada d’una hora i vint pel bosc de la Colomina fins a la pista que mena a l’ermita de Biuse ens conduirà fins el nostre arbre. Pel camí descobrirem bells paratges que no ens deixaran indiferents.

Allà, la cantant i compositora Carola Ortiz, acompanyada del seu clarinet i del moviment de Sara Pons i Anna Rubio realitzaran una intervenció única per a l’ocasió.

El guiatge serà a càrrec de Marc Garriga, director del Parc Natural de l’Alt Pirineu.

La ponència anirà a càrrec de Josep Manyà, artista, professor d’art i del Posgrau de Natura i Espiritualitat, que ens parlarà de les connexions entre arbre i espiritualitat.
Finalitzarem l’acte als vols de les 13h. amb una degustació de productes artesans de Ca d’Antema i les infusions de Herbes de l’Alt Pirineu, cultivades i produïdes a la Vall Farrera.

Punt de trobada: Us esperem a les 10.30h a davant del Camping Riberies de Llavorsí. Des d’allà anirem amb un màxim de  9 cotxes a l’aparcament de la Colomina, on realitzarem les inscripcions. Per anar a la Colomina: Circulant de Llavorsí direcció Rialp desvieu-vos per la 1a pista a l’esquerra just abans de creuar el túnel.

Recomanacions:

1. Porteu calçat adequat per mitja muntanya.
2. El camí té un desnivell moderat i el recomanem a partir de 8 anys i menuts acostumats a caminar i acompanyats d’una persona adulta.
3. Un cop servida la degustació, podeu realitzar la tornada de forma lliure, no hi haurà guiatge. Per aquells que disposeu de temps, recomanem la visita a l’ermita de Biuse.
4. Si veniu en grup, recomanem deixar un cotxe a l’ermita de Biuse per tal de poder realitzar la tornada en vehicle.

Aquells qui tingueu mobilitat reduïda, contacteu-nos per inscriure-us a una opció alternativa.

Recull fotogràfic de l’acte (Sinergia Fotografia)


 

 

 

 

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024

Autor Anders Norén