Iera Delp

Enten el moviment com a estat natural de les persones, des d’on escoltar i relacionar-se amb una mateixa, les altres i el món que ens envolta. L’interessa la dansa com a pràctica de pensament en acció, com a espai de joc i detonador creatiu.

Ballarina i docent de dansa contemporània i improvisació. Es forma en ballet clàssic i dansa contemporània entre el País Basc, Barcelona i Londres, amb Cecilia Colacrai, Gustavo Lesgard, Iris Heitzinger, Anna Rubirola, Natalia Jiménez, Olga Tragant, Iñaki Azpillaga, German Jauregui (Última vez/Vandekeybus), Leila McMillan, Rick Nodine, Simonetta Alesandri, Maria Muñoz i Pep Ramis (Mal Pelo), Julyen Hamilton, Thomas Hauert, Salva Sanchis, Sofía Asencio, entre d’altres.

Col·labora amb creadors independents de diferents àmbits. Brossa Quartet de corda amb ‘Five tango sensations d’Astor Piazzolla, amb el músic i compositor Arnau Obiols amb el site ‘Ofrena’, amb la ballarina Anna Rubio i el músic Miquel Àngel Landete (Senior) amb el projecte ‘El Ressò de les Ermites’. Forma part d’Empiric | Protocol #1 i 2# (plataforma de treball per a l’experimentació escènica). Col·labora al projecte ‘Una específica representació’ de l’artista visual Mireia Saladrigues. Crea el projecte de moviment i fotografia ‘L’Inventari’, juntament amb la fotògrafa Elisenda Fontarnau. Treballa en l’àmbit de la comunicació i difusió de la dansa i les arts escèniques.

Ens acompanyarà al Pi roi de Cireres

LA CALDERA / Brut Nature 2021 ©Tristán Pérez-Martín + La Caldera

pròxim Publicar

© 2023

Autor Anders Norén