Jordi Guillén

Nascut a Lleida i criat entre animals del Pallars. De professió, apassionat de la fauna.
He cursat els estudis de Gestió i Organització dels recursos Naturals i Paisatgístics a Pont de Suert i he treballat amb diverses especies alpines com el Gall fer, perdiu Xerra i perdiu Blanca, actualment amb la sort de poder treballar en l’equip de l’os, realitzant diverses feines de seguiment i prevenció de danys amb l’espècie.
Des de petit a casa hem tingut totes les especies salvatges imaginables. El meu pare un naturalista i faunista apassionat, ha recollit i ha criat tots els animals que trobava la gent per aquestes muntanyes. Això ens va dur a crear l’associació naturalista La Paniquella, en la que realitzem diverses millores d’habitat i programes de suport a especies com el mussol pirinenc i l’os bru.
Ens acompanyarà als Pins Orcs del Pletiu d’Aulà.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2023

Autor Anders Norén